Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς  αν και έφτασαν πέρυσι πολύ κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος τελικά δεν τα κατάφεραν με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να κάνουν την ανατροπή και να στέφονται πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Αυτήν την ανατροπή δεν έχουν «χωνέψει» ακόμη οι «πολεμιστές», με τον Ντρέιμοντ Γκριν να τονίζει σε συνέντευξή του στον Ντέιβιντ Όλντριτζ του TNT ότι θέλει να διαλύσει την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους φετινούς τελικούς, αν φτάσουν και οι δύο μέχρι εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος των Ουόριορς:

«Θέλω αρχικά να τους κερδίσουμε όλους στα playoffs της Δυτικής περιφέρειας κάτι που είναι δύσκολο αφού υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Αυτός είναι ο αρχικό μας στόχος. Και μετά, αν το Κλίβελαντ έρθει από την Ανατολή, θέλω να τους διαλύσω. Δεν υπάρχουν “αν” και υποθέσεις.  Υπάρχουν ακόμα πολλά βήματα μέχρι εκείνο το σημείο αλλά αν συναντηθούμε θέλω να τους λιώσω. Θέλω να τους καταστρέψω ολοσχερώς. Δεν υπάρχει αλλά. Δεν αλλάζει τίποτα. Δεν λέω πως ανυπομονούμε να συμβεί αυτό αφού όπως είπα έχουμε ακόμα δρόμο και τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αν όμως φτάσουμε εκεί και φτάσουν και αυτοί τότε δεν υπάρχει εναλλακτική».