Η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον οργανισμό των Σπερς καθώς πλέον και τα τρία μέλη που οδήγησαν στη δημιουργία της δυναστείας των Σπερς βρίσκεται στον ουρανό του «ΑΤ&Τ Center». Τελευταίος χρονικά ήταν ο Τόνι Πάρκερ, του οποίου η φανέλα αποσύρθηκε στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα κόντρα στους Γκρίζλις.

Ο Γάλλος πήρε το λόγο μίλησε για την πορεία του με τους Σπερς σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα που συμβολικά μπορεί να θεωρηθεί το τέλος μιας εποχής γεμάτη τίτλους και σπουδαίες στιγμές που χάρισε η συγκεκριμένη ομάδα των Σπερς.

Ο Γάλλος μίλησε για τους συμπαίκτες και φίλους Ντάνκαν, Τζινόμπιλι τονίζοντας ότι «αυτοί οι δύο τύποι μεγάλωσαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί σας μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα. Δεν έχετε ιδέα για το πως επηρεάσατε τη ζωή μου. Ο τρόπος που περνάμε τα βράδια μας μιλώντας. Η φιλία μας είναι αυτό που μετράει, σας αγαπάω και θα είμαστε για πάντα μαζί», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, σημαντικές προσωπικότητες από τον οργανισμό των Σπερς μίλησαν για την προσφορά και τον χαρακτήρα του Πάρκερ με το σχόλιο του Πόποβιτς να ξεχωρίζει:«συγγνώμη για την πνευματική και σωματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ο πι τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που σε είδα να φτάνεις εκεί που έφτασες. Από τότε που σου είπα ωραία είσαι ο playmaker μου, να φτάσουμε στο σημείο να μπεις στο Hall Of Fame. Το σημαντικότερο είναι πως ο Πάρκερ ενδιαφέρεται για τους συμπαίκτες του, για τα παιδιά του για την οικογένεια του, για τους φίλους του».

Τέλος, για σπουδαίο παλαίμαχο πόιντ γκαρντ μίλησαν οι Πόποβιτς, Ντάνκαν,  Τζινόμπιλι,  Ρόμπινσον, Μπόουεν και  Μπιούφορντ.

 

Tags:
NBA