Η αντίστροφη μέτρηση για τη σεζόν 2021-22 στο ΝΒΑ μπορεί να ξεκινήσει. Αυτό σηματοδοτεί η Media day για τις 30 ομάδες της λίγκας. Μεταξύ αυτών είναι φυσικά και οι Bucks, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να στρέφει πάνω του όλα τα βλέμματα στην “πρώτη” των πρωταθλητών στο Μιλγουόκι.

Ο “Greek Freak” αποδείχθηκε επίσης και προληπτικός, αφού επέλεξε να μην πει ξανά το καθιερωμένο κρύο ανέκδοτο που έλεγε τα προηγούμενα χρόνια, επειδή… «πέρυσι δεν είπα και πήραμε το πρωτάθλημα. Άρα τι πρέπει να κάνω; Δεν έχει ανέκδοτο», τόνισε ο MVP των περσινών Τελικών.

«Ούτε στο ελάχιστο δεν είμαι ικανοποιημένος και σαν ηγέτης πρέπει να το μεταδώσω στην ομάδα. Ξέρουμε πως όλοι θα μας κυνηγήσουν, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους περιμένουμε. Θέλω να ξανανιώσω το συναίσθημα του πρωταθλητή. Δεν ξέρω πότε θα ξαναγίνει, σε 2-3 χρόνου, φέτος. Αλλά φέτος να το ξανανιώσω μέχρι να σταματήσουν τα πόδια μου να με βοηθούν να παίζω. Δεν σταματάμε μόνο στο πέρυσι αλλά συνεχίζουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντετοκούνμπο.

«Θα ήθελα να έχουμε μεγαλύτερο καλοκαίρι, όμως το γεγονός ότι η offseason ήταν μικρότερη, σημαίνει ότι τα πήγαμε καλά πέρυσι. Απόλαυσα την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, στο τέλος της ημέρας δεν θα ήμουν σε αυτή τη θέση αν δεν έπαιζα μπάσκετ. Πάντα με ενδιαφέρει να γίνομαι καλύτερος, αγαπώ το μπάσκετ και προσπαθώ να περνάω μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορώ.

Τώρα θέλω να γίνω καλύτερος. Δεν με ενδιαφέρουν τα τρόπαια, τα βραβεία, με ενδιαφέρει απλά να γίνω καλύτερος διότι αν το καταφέρω, τότε θα έρθουν περισσότερα. Δεν έχω βάρος στην πλάτη μου, ο στόχος είναι να γίνω καλύτερος», συνέχισε ο σούπερ σταρ των Bucks, που μίλησε ακόμα και για τον εμβολιασμό:

«Ήθελα να είμαι προστατευμένος εγώ και η οικογένειά μου, γι’ αυτό και ναι, είμαι εμβολιασμένος. Τα έβαλα κάτω και πήρα την καλύτερη απόφαση για να είμαι ασφαλής εγώ και τα παιδιά μου. Ποιος ξέρει πως μπορεί να σε επηρεάσει μακροπρόθεσμα, πραγματικά κάνεις ό,τι χρειάζεται για να είσαι εντάξει εσύ και η οικογένειά σου, κάνεις ότι σε βοηθά να αισθάνεσαι πιο άνετα. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να αποφασίσει».