Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των Σέλτικς απέναντι στους Ράπτορς, ο Κάιρι Ίρβινγκ αποκάλυψε πως, μετά την ήττα από τους Μάτζικ, πήρε τηλέφωνο τον Λεμπρόν Τζέιμς για να του ζητήσει συγνώμη για τα όσα συνέβησαν στο Κλίβελαντ. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αφού του ζήτησε και συμβουλές για το πως να διαχειριστεί την κατάσταση στη Βοστώνη, αφού ο «Βασιλιάς» έχει την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον κάλεσα μετά το Ορλάντο. Ήταν σημαντικό για εμένα γιατί έπρεπε να τηλεφωνήσω στον ΛεΜπρόν και να του ζητήσω συγγνώμη που ήμουν ένας νέος παίκτης, που τα ήθελα όλα στα χέρια του, να είμαι ηγέτης, να είμαι όλα αυτά και να έχω την ευθύνη. Το να είσαι ο καλύτερος παίκτης που θα οδηγεί την ομάδα δεν είναι για όλους.

Ο ΛεΜπρόν είναι ένας από αυτούς και μας έδειξε πως κερδίζεται ένα πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο γι’ αυτόν και μερικές φορές ξεχώριζε από την ομάδα. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και όπως είπα λίγοι μπορούν να το αντέξουν. Πιστεύω ότι το καλύτερο πρόσωπο να καλέσω ήταν εκείνος γιατί έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση σαν και εμένα.

Ήμουν ένας 22χρονος που τα ήθελα όλα, τα ήθελα όλα τώρα. Έπρεπε να προσαρμόσω το παιχνίδι μου σε αυτόν τον τύπο, το έπαιρνα προσωπικά, αλλά στο τέλος της ημέρας ήθελε το καλύτερο. Σκέφτηκα πως μπορώ εγώ να βγάλω το καλύτερο γι’ αυτό το γκρουπ και να τους βοηθήσω να καταλάβουν τι χρειάζεται για να κερδίσουν το πρωτάθλημα».