Σε σταθερά μονοπάτια δείχνουν να κινούνται τα Μελίσσια, τα οποία ανακοίνωσαν την παραμονή του βασικού τους κορμού, ενώ απέκτησαν και τον Κώστα Τσέλιο από το Κουκάκι.

Αναλυτικά:

Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό κορμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει τους περσινούς πρωταθλητές να επιστρέφουν ξανά στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.
 
Ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Δήμος θα αγωνιστεί με τα πορτοκαλί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ενώ παραμένουν στην ομάδα οι Παντελής Καλογερόπουλος, Θανάσης Κοντός, Βασίλης Κυπαρίσης, Γιώργος Κύριος, Γιάννης Κωτίδης, Ανδρέας Πανταζής και Γιώργος Τζωρτζόπουλος.
 
Ο βασικός κορμός, με τρεις αθλητές προερχόμενους από τις Ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων και με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια, θα πλαισιωθεί με έμπειρους αλλά και άλλους νεαρούς αθλητές οι οποίοι θα δώσουν στην ομάδα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για μια πρωταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα.
 
Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τους αθλητές Λάμπρο Μπάρτζο, Μάκη Χαρακτινό, Γιώργο Φρίμα και Δημήτρη Παπαμιχαήλ για την προσφορά τους στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και τους εύχεται καλή επιτυχία με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες.
 
Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του αθλητή Κώστα Τσέλιου. Ο 23χρονος γκαρντ την περσινή χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ για το Κουκάκι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ με 265 πόντους. Πρόκειται για έναν νεαρό και ταλαντούχο αθλητή ο οποίος αναμένεται να μας βοηθήσει σημαντικά στην νέα προσπάθεια που θα κάνουμε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο για μια πρωταγωνιστική πορεία. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια των Μελισσίων και του ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.