Το παρών πριν την προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσε ο πρώην προπονητής του, Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος και αποχαιρέτησε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Επιπλέον, στην προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος μίλησε στους παίκτες, θέλοντας να τους επιστήσει την προσοχή μετά την αλλαγή στον πάγκο κι ενόψει του κομβικού αγώνα με τον Ήφαιστο, εκφράζοντας την πίστη του, για τη βελτίωση της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε, «Πιστεύω ότι η εικόνα σας πρέπει και μπορεί να είναι διαφορετική. Και για αυτό περιμένω από όλους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επιστρέψουμε το Σάββατο στις νίκες, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο «Μάτζικ».

Η προπόνηση, έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή το Σάββατο, έχοντας δίπλα του τον Μπάμπη Καραΐσκο.

Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Άαρον Μπεστ. Ο Καναδός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο πέλμα, με τις οποίες δοκίμασε να παίξει χθες με τη Νεπτούνας. Η κατάστασή του επανεκτιμηθεί αύριο, όταν και θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

 

Tags:
ΠΑΟΚ