Εναν ικανότατο παίκτη που είναι μόλις 20 ετών, αλλά έχει σημαντικές παραστάσεις από τις μικρές κατηγορίες απέκτησε το Παλαιό Φάληρο. Ο ΑΟΠΦ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Καράμπελα. Ο 20χρονος γκαρντ φόργουορντ, που έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου έχει κάνει ήδη μια σημαντική διαδρομή στις μικρές κατηγορίες, καθώς περάσει από την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, τον Ικαρο Καλλιθέας και το Κορωπί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου:

Ο ΑΟΠΦ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καράμπελα.

Ο 20χρονος γκαρντ φόργουορντ είναι γεννημένος στις 14/7/1997 και έχει ύψος 1.97. Κατά το παρελθόν ο Καράμπελας έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, του Ικάρου Καλλιθέας και του Κορωπίου, ενώ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα παιδοεφηβικά του Πανιωνίου.

Άλέξανδρε Καλωσόρισες!

Λίγο μετά την υπογραφή του ο Αλέξανδρος Καράμπελας ανέφερε στο aopf.gr: «Από την πρώτη προσέγγιση τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον κόουτς Παπαδάτο, ήθελα να παίξω στο Φάληρο. Είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά. Το σημαντικό είναι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας και όλα θα πάνε».