Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Ασημακόπουλου, Τάσος Τάσιος, μιλώντας στο apollongs.gr για την αυριανή αναμέτρηση εξηγώντας πως πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί και να μην… χάσουν το μυαλό τους από το σπουδαίο αποτέλεσμα της προηγούμενης Δευτέρας.

«Πανηγυρίσαμε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη την περασμένη Δευτέρα με τη ΦΕΑ, που μας δίνει βαθιά βαθμολογική “ανάσα” και αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Παρότι, η συγκεκριμένη νίκη έδειξε τις δυνατότητές μας και το τι μπορούμε να καταφέρουμε, δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Κάποια ατυχή αποτελέσματα τον προηγούμενο καιρό μας άφησαν πίσω και δεν έχουμε χρόνο για… πανηγύρια. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα και εάν πιστέψουμε ότι… τελείωσε η δουλειά μας, τότε θα έχουμε πρόβλημα! Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη και μέσα σε μία εβδομάδα όλα μπορούν να αλλάξουν.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, με ακόμη περισσότερο ζήλο, παίρνοντας δύναμη και ψυχολογία από τη νίκη επί της ΦΕΑ. Πλέον, έχουμε βρει τους ρόλους μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα “δεμένη”, που οι παίκτες της είναι χρόνια μαζί και στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Όμως, εφόσον παρουσιάσουμε παρόμοιο πρόσωπο με αυτό που δείξαμε κόντρα στη ΦΕΑ και στα επόμενα παιχνίδια δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα…».