Στην δεύτερη της μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΦΕΑ, η οποία έκανε δικό της τον έμπειρο γκαρντ, Ταξιάρχη Στρατομήτρο, ο οποίος έχει τα φόντα να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Αλέξη Καρατζά καθώς διαθέτει εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αχαρνής.

 

Η ανακοίνωση:

”Σούπερ κίνηση με Ταξιάρχη Στρατομήτρο!

Η ΦΕΑ μετά την επάνοδό της στην Α’ ΕΣΚΑ έψαχνε έναν παίκτη με εμπειρία που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν και θα βοηθούσε την ομάδα στην πορεία της…

Αυτόν τον παίκτη τον βρήκε στο πρόσωπο του Ταξιάρχη Στρατομήτρου , ο οποίος λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από την ΛΦΜ Αχαρνής βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, συμφωνώντας σε όλα με τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Η μεταγραφή του Στρατομήτρου αποτελεί μια σούπερ κίνηση για την ΦΕΑ, μέχρι στιγμής, αλλά σχεδόν και για την κατηγορία.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τις φανέλες των Αγίων Αναργύρων και της Ένωσης Ιλίου έχει υπάρξει αθλητής της ΦΕΑ και παλιότερα όταν ο σύλλογος λεγόταν Άτταλος ΝΦ την σεζόν 2006-2007. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε στους νέους του συμπαίκτες «επέστρεψα γιατί κάτι έχω αφήσει στη μέση…».

Το ίδιο επιβεβαίωσε και στις επίσημες δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο της ομάδας Γιάννη Νοταρά. Συγκεκριμένα: «Ναι, είναι αλήθεια θα ήθελα να ανέβει ξανά η ΦΕΑ στην Γ’ εθνική!!! Βέβαια, είναι δύσκολη η Α’ ΕΣΚΑ και πάρα πολύ ανταγωνιστική… Νιώθω πολύ καλά που ξαναγυρίζω στην ομάδα και γενικά βλέπω πολύ ταλέντο από τους νέους συμπαίκτες μου και πολύ διάθεση από τον coach Αλέξη Καρατζά για κάτι καλό φέτος”.