Πριν από λίγο η ΕΣΚΑ ανακοίνωσε ότι από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια των κατηγοριών της Ένωσης, για να τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντα Δημήτρη Καρβέλα.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Ενός λεπτού σιγή για τον Δημήτρη Καρβέλα

Από σήμερα 30/11 έως και την Κυριακή 05/12 σε όλους τους αγώνες της ΕΣΚΑ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Δημήτρη Καρβέλα.»

 

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ένας άνθρωπος που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στα γήπεδα του μπάσκετ και υπηρέτησε το άθλημα από πολλά διαφορετικά πόστα, έφυγε σήμερα από την ζωή. Ο Δημήτρης Καρβέλας έδωσε μια γενναία μάχη τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, δεν έχασε ποτέ το κουράγιο του, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις μικρές του νίκες.

Ο Δημήτρης Καρβέλας υπήρξε αθλητής, προπονητής αλλά και μάνατζερ ομάδων. Εκτός από σωματεία, με τελευταίο αυτό του Ηρακλή, είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και ήταν δίπλα σε Εθνικές Ομάδες μικρών ηλικιών συμμετέχοντας και σε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Tags:
ΕΣΚΑ