Η ομάδα της ΚΑΠ φέτος ήταν από μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ και το έδειξε με την εκπληκτική της πορεία. 

Μάλιστα, μετά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την ΕΣΚΑ, ο σύλλογος της Αγίας Παρασκευής εφόσον τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ρεκόρ 17-3, θα βρεθεί την επόμενη αγωνιστική χρονιά στη Γ’ Εθνική παίρνοντας την πολυπόθητη άνοδο που επιθυμούσε. 

Παρά το γεγονός αυτό στην ανακοίνωσή της για την άνοδο αυτή, άφησε γλυκόπικρη γεύση, καθώς ολοκληρώθηκε υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η εφηβική ομάδα της Αγίας Παρασκευής κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Β΄κατηγορία των εφήβων τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΠ:

“Πώς να χαρείς νίκες και ανόδους, όταν δεν επιτρέπεται ούτε καν να αλλάζουν πάσες οι παίκτες στην προπόνηση; Περιμένουμε γρήγορα να ξαναμπούμε σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς σε όλα μας τα τμήματα… Και τότε θα πανηγυρίσουμε την επάνοδο της αντρικής ομάδας στη Γ εθνική κατηγορία και του εφηβικού μας στη Β κατηγορία της ΕΣΚΑ. Εξάλλου όπως λένε και τα παιδιά μεταξύ τους basketball never stops…”