Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ κατάφερε να παραμείνει στην Α’ ΕΣΚΑ και πλέον για την επόμενη σεζόν ευελπιστεί σε κάτι ακόμα καλύτερο.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα μήνα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ψυχογιόπουλου απ’ την ομάδα, ο ιστορικός σύλλογος προχώρησε στη πρόσληψη νέου προπονητή, ο οποίος ακούει στο όνομα Τάσος Τάσιος. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα και έχει ξεχωρίσει με το ήθος και κυρίως την εργατικότητά του, οπότε άπαντες στο σύλλογο ευελπιστούν πως με την ίδια εργατικότητα μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

 

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν ήταν βοηθός του Γιάννη Ψυχογιόπουλου στην ομάδα των Πατησίων, ενώ έχει διατελέσει και χρέη πρώτου προπονητή στον ΟΦΗΗ (Β’ ΕΣΚΑ), με τον οποίο κέρδισε την παραμονή έχοντας ρεκόρ 7-9.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Σπόρτιγκ:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Σπόρτιγκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Αναστάσιο Τάσιο που θα αναλάβει την Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.

Ο Τάσος έχει διατελέσει αθλητής του Συλλόγου μας έχοντας δώσει από τότε τα δείγματα του ήθους και της εργατικότητας του. Ως προπονητής έχει διατελέσει στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Αθηνών και έχει εργαστεί και ως βοηθός προπονητή της Ανδρικής ομάδας. Επίσης την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της ομάδος μας ως βοηθός του κύριου Ψυχογιόπουλου ενώ παράλληλα είχε αναλάβει ως πρώτος προπονητής την ομάδα του Ο.Φ Ηρακλείου στην Β ΕΣΚΑ.

Ευχόμαστε στον coach καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχία στο έργο του».