Μετά από μία πλούσια 20χρονη καριέρα, ο Αλέξανδρος Παπαγιαννάκος αποχωρεί από την ενεργό δράση και συνεπώς από την ομάδα του ΟΚΑΜ.

Ο σύλλογος του ΟΚΑΜ έσπευσε να ευχαριστήσει τον πολύπειρο αθλητή για την παρουσία του αυτά τα χρόνια τόσο στο άθλημα, όσο και στην ομάδα του ΟΚΑΜ

Στο παρελθόν, ο Παπαγιαννάκος είχε αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΑΟΜ, ο ΑΕΠΟΡ, το Κορωπί, και φυσικά ο ΟΚΑΜ που αγωνιζόταν και φέτος στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Δείτε την ανακοίνωση του ΟΚΑΜ:

“Μετά από 20χρονη και πλέον διαδρομή, στον ΑΟΜ στον ΑΕΠΟΡ στον ΓΣ Κορωπίου και στον ΟΚΑΜ ο Αλέξανδρος Παπαγιαννάκος λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Ως σύλλογος του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εν γένη παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, όπου η μπασκετική του αξία αλλά και οι αρχές του συνέβαλαν στο να ανέβουμε επίπεδο.

Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι επιδιώκουν να εξαργυρώνουν τα πάντα με την οικονομική τους αναβάθμισή, ο Άλεξ ως αθλητής δεν αξίωσε και δεν είχε όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στις ομάδες του Μαρκοπούλου καμία οικονομική απολαβή.
Για την απόφασή του να αγωνιστεί με τον σύλλογό μας σε χρονικές περιόδους που θα μπορούσε να βρίσκεται σε ρόστερ ανώτερων κατηγοριών και για τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιωματικά θεωρείται ήδη κάτι “ξεχωριστό” για τον σύλλογο.

Φυσικά συνεχίζουμε μαζί, μιας και παραμένει ως προπονητής στα τμήματα των ακαδημιών (έχοντας μεγάλο μερίδιο στην εξέλιξη τους), όπου παράγει προπονητικό έργο τα τελευταία οκτώ χρόνια, όπως και σ αυτό των εφήβων.

Άλεξ, να έχεις υγεία και μεγάλο στομάχι γιατί όπως έχεις ήδη βιώσει, καλύτερα σαράντα χρόνια παίκτης παρά μιας ώρας προπονητής.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΙΝΟΣ”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: