Παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου είναι ο Γιώργος Φρίμας, με τον έμπειρο φόργουορντ να ενισχύει την προσπάθεια της νέας του ομάδας στην Α’ ΕΣΚΑ. Η ομάδα από το Μαρούσι θέλει να στηρίξει τα νέα παιδιά του συλλόγου και σε αυτό το πλαίσιο ανανέωσε τον Παύλο Πολυμενάκο, ο οποίος θα την βοηθήσει τόσο στο ανδρικό της τμήμα όσο και σε εκείνο της U-21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιώργο Φρίμα:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Φρίμα, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Ο έμπειρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΑΟΚ Χαλανδρίου, τα Μελίσσια, τον Προμηθέα, το Γαλάτσι, τα Βριλήσσια και την Κηφισιά. Πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του ΚώσταΟικονομάκη με σκοπό τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ενόψει της νέας σεζόν.

«Αρχικά, νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας της Νίκης Αμαρουσίου. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο και να πετύχουμε κάτι σπουδαίο αφού υπάρχει όρεξη, διάθεση και επιθυμία ώστε να τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νίκης για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να δώσω το 100% ώστε να τα καταφέρουμε» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του».

Η ανακοίνωση για τον Παύλο Πολυμενάκο:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει ότι ο Παύλος Πολυμενάκος (1997, 1μ.98) θα συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο στην ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ όσο και σε εκείνη της U-21».