Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα Στράτος Περπέρογλου σε δηλώσεις του για την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο και τον πρώτη αντίπαλο της Εθνικής μας Ομάδας το Ιράν αύριο (4/7) τόνισε ότι θα πρέπει όλοι στην Εθνική να είναι σοβαροί από την αρχή και να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν. Επίσης αναφέρθηκε και στο ότι δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε το Ιράν στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στην αρχή των δηλώσεων του είπε: «Σίγουρα είναι διαφορετικό τουρνουά και η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Ξεκινάμε αύριο με μια άγνωστη σχετικά ομάδα σε εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Μένουν τέσσερις αγώνες, στόχος μας είναι να περάσουμε στην Ολυμπιάδα και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τη νέα Εθνική: «Είναι ένα ειδικό τουρνουά. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα υπάρχει ξεκούραση και όλα τα παιδιά έχουν έρθει να παίξουν αυτό το τουρνουά. Όπως προείπα είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν σε εμάς, αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην Εθνική δεν υπάρχει παλιός και καινούργιος. Εμπειρία από τέτοια τουρνουά έχουν αρκετά παιδιά. Είναι μια ειδική κατάσταση, είναι τέσσερα παιχνίδια και η δυναμικότητα των ομάδων διαφέρει. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα από την αρχή γιατί όπως έχει δείξει το παρελθόν μπορείς να πέσεις θύμα έκπληξης».
 
Τέλος για το Ιράν είπε: «Οι προπονητές προσπαθούν να μας δώσουν να καταλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για το πώς παίζει το Ιράν. Σε καμιά περίπτωση δεν θα υποτιμήσουμε αυτό τον αντίπαλο και έχουμε και ακόμα ένα βίντεο να δούμε αύριο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».
 
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του: