
Νικηφόρα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο νεοσύστατο Rising Stars U- 18 που διοργανώνει η ΕΟΚ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα οι Παναθηναϊκός και ΔΕΚΑ που έκαμψαν με αντίθετους τρόπους την αντίσταση των Δούκα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.
Το μεν «τριφύλλι» –λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα– δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στο Δούκα και επικράτησε εν τέλει με 71-60 χάρις τους 54 κοινούς πόντους των Δήμου, Ντολγκάν, Κουτσονικόλα και Δεϊμέζη -με τους τυπικά φιλοξενούμενους να είναι αρκετά ανταγωνιστικοί μονάχα στο πρώτο μέρος της συνάντησης.
Διαιτητές: Ραχιώτης, Κούλης Χ., Κούλης Κ.
Δεκάλεπτα: 18-16, 35-29, 57-45, 71-60
Δείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.
Νωρίτερα, η ακαδημία της Θεσσαλονίκης είχε κατορθώσει να κερδίσει δύσκολα τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Ευόσμου “Βούλα Πατουλίδου” με 61-54, χάρις στους 23 πόντους του Δημήτρη Τζαμπαζλή αλλά και στο παραλίγο triple double του Αλέξανδου Σαμοντούροφ, που τελείωσε το ματς με 11 πόντους, 15 ριμπάουντ αλλά και 9 τελικές πάσες.
Διαιτητές: Θεοδώρου, Αγραφιώτης, Κώνης
Δεκάλεπτα: 19-11, 33-29, 42-42, 61-54
Δείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.