Το 2ο Super Cup θα τελεστεί αύριο και την Κυριακή στο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας, με τον Προμηθέα να διοργανώνει τον θεσμό ως κάτοχος του περυσινού τροπαίου.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Λαύριο θα λάβουν μέρος στο τουρνουά και ο κόσμος θα επιστρέψει στις κερκίδες, μετά από καιρό και σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση.

Ωστόσο η Αστυνομία ανησυχεί και θα έχει πολλή δουλειά το προσεχές σαββατοκύριακο, καθότι θα κατέβουν πούλμαν από την Αθήνα με οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Βέβαια τα παιχνίδια θα έχουν χρονική απόσταση μεταξύ τους (16:30 Παναθηναϊκός-Λαύριο και 21:00 Προμηθέας-ΑΕΚ), αλλά οι φόβοι υπάρχουν και η ΕΛ.ΑΣ. θέλει να αποτρέψει τυχόν φασαρίες και επεισόδια, οπότε θα βρίσκεται στην…τσίτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα είναι τεταμένο μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, καθότι σημειώθηκαν επεισόδια στα Πατήσια την Τρίτη (21/9) και τραυματίστηκαν 4 οπαδοί από τις δύο πλευρές.

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και το 2ο Super Cup να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς…παρατράγουδα, για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος, που μετά από πολύ καιρό θα επανέλθει στις κερκίδες.