Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου συγχωνεύτηκε με τον Πανναξιακό ΑΟΚ.

Εν μέσω κορονοϊού, συμβαίνουν αρκετές αλλαγές σε πολλά θέματα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.

Έτσι κάτι όμορφο συνέβη στην Νάξο, αφού η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ πλέον ενώθηκε με τον Πανναξιακό ΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ, «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης δια της απορροφήσεως του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΞΟΥ (ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν.) από το σωματείο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ.).

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την αυτονόμηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν. με μοναδικό σκοπό την υγιή και απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών. Το τμήμα καλαθοσφαίρισης έχει δοξάσει αμέτρητες φορές το όνομα του συλλόγου με τις επιτυχίες και τους τίτλους που έχει κατακτήσει και επιθυμία όλων  ήταν και είναι να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

Σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ο πρόεδρος του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ κ. Γιώργος Ποτικιάν παρέδωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα  στον Γενικό Γραμματέα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΚ κ. Γιώργο Κεφαλιανό και πλέον δρομολογούνται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες διαδικασίες για την συγχώνευση διά της απορροφήσεως του έμψυχου υλικού του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Οι άξιοι και ικανότατοι παράγοντες του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΚ αποτελούν εγγύηση για το μέλλον του τμήματος και είμαστε πεπεισμένοι ότι το αναγεννημένο τμήμα καλαθοσφαίρισης θα επιστρέψει στις επιτυχίες ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει άρτια και στα τμήματα υποδομών φέρνοντας ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στον υγιή αθλητισμό.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ θα στέκεται δίπλα  σε κάθε δράση, με όραμα πάντα τον ενιαίο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ, που αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική δύναμη των Κυκλάδων.

Εκ του γραφείου τύπου».

Δείτε εδώ την εν λόγω ανακοίνωση: