Δύο ημέρες μετά την απόκτηση νομικής μορφής το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. του Δημήτρη Αγγελόπουλου αναμένεται να έχει σύντομα και διαδικτυακό κανάλι. Όπως ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων, κάνει προσπάθειες να εξασφαλίσει δικό του στούντιο, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία και το κανάλι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δεν είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε με βραχυπρόθεσμη διάρκεια ζωής, αλλά με στόχο να δώσει πνοή στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μέσα από τον πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας του.

Ήδη έπειτα από τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει με χορηγούς και ενδιαφερόμενους τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή. Σε πρώτο στάδιο έχει επέλθει μία συμφωνία με μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο, ώστε οι ομάδες που θα βρίσκονται στον Οργανισμό να μπορούν να παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη στους αθλητές τους με έκπτωση 30% αλλά και να έχουν πρόσβαση σε πολλές προσφορές, μπόνους και δώρα.

Από εκεί και πέρα, επειδή ο στόχος είναι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. να συντάσσεται με τις επιταγές της νέας εποχής αλλά και να δίνει χρόνο και βήμα στα σωματεία/μέλη του, γίνεται προσπάθεια ώστε σύντομα να έχει και το δικό του διαδικτυακό κανάλι με τη δημιουργία στούντιο, αγορά εξοπλισμού και τη συνεργασία με καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Αυτές οι κινήσεις και επενδύσεις αποδεικνύουν ότι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ξέρει να ατενίζει το ΜΕΛΛΟΝ με φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες και να γίνεται ο κατάλληλος συμπαίκτης προς τους συλλόγους που το αποτελούν».