Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 43ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα και κατέκτησε η Ακαδημία Αθηνών με πολυτιμότερο όλων να αναδεικνύεται ο Νίκος Αρσενόπουλος.

Tα μετάλλια και το Κύπελλο στους Πρωταθλητές, απένειμαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Προηγουμένως, στην αρχή της τελετής λήξης παρέλεσαν και παρατάχθηκαν οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, ενώ η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Τρικαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, διά του ειδικού γραμματέα , Σωτήρη Κουλοσούσα, στον εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού,  στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμη Ρετζιά δια του αντιπροέδρου της ομοσπονδία Αριστείδη Γολέμη.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Βαλάντης Κουρτίδης της Ασπίδας Ξάνθης (106 πόντους) με την απονομή να κάνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς.
 
Οι προπονητές ψήφισαν ως πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης το Νίκο Αρσενόπουλο της Ακαδημίας Αθηνών που πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, με το έπαθλο να παραδίδει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς.
 
Η καλύτερη πεντάδα του τουρνουά: Νίκος Αρσενόπουλος, Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας), Ανδρέας Ρουμελιώτης (Πανιωνίος), Κώστας Αλτίνης (Άρης) και Βαλάντης Κουρτίδης (Ασπίδα Ξάνθης). Τα κύπελλα παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης.
 
Στην έκτη ομάδα της βαθμολογίας, τον ΟΦΗ και στην πέμπτη Ασπίδα Ξάνθης, τα αναμνηστικά έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής , ενώ στον τέταρτο Αρη, η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Κωνσταντίνα Δήμα.
 
Τα μετάλλια στον τρίτο Πανιώνιο απένειμαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης , ενώ στον δεύτερο Προμηθέα Πάτρας ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο ειδικός γραμματέα της ΕΟΚ, Σωτήρης Κουλοσούσας.