Στη Ρωσία και τη Μόσχα βρίσκεται το απόγευμα της Πέμπτης (2/12) ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα με τον ισχυρό άνδρα της CSKA Moscow -που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 19:00-, τον κύριο Andrey Vatutin.

Το θέμα της συζήτησής τους δεν ήταν άλλο από την προθυμία της ρωσικής αρμάδας να επιτρέψει στον προπονητή της, τον Δημήτρη Ιτούδη, να είναι ο τεχνικός και της Εθνικής μας ομάδας -κάτι που βρίσκεται σε καλό δρόμο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Aναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είχα μία πρόσκληση από τον κ. Βατούτιν να επικοινωνήσουμε. Κάναμε μία συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Είναι μία πολύ ωραία προσωπικότητα και φυσιογνωμία, που μου έκανε θετική εντύπωση και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα.

Κουβεντιάσαμε και το θέμα σχετικά με τον κ. Ιτούδη. Άλλωστε αυτό ήταν το κύριο μέλημα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κατανοήσει πλήρως το πλάνο μας και το αντίστροφο.

Δεν υπάρχει λευκός καπνός, αλλά είμαστε σε μία καλή επικοινωνία, το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Ο κ. Βατούτιν είναι μία ηγετική φυσιογνωμία, είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτή η συνάντηση. Από αυτές τις συζητήσεις μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει.
Ευελπιστώ στο μέλλον να πάνε όλα καλύτερα».