Μια εξόχως ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα Τρίτη 30/6, τους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο B.E.S.T. Programme, το καλοκαιρινό πρόγραμμα ειδικής προπόνησης, κατάρτισης και αθλητικής προετοιμασίας του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ.

Η επίσκεψη του Team Manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Μπάσκετ, κ. Κώτση Κώστα και συνεργάτης του Ομοσπονδιακού Προπονητή Φώτη Κατσικάρη, γέμισε με ενθουσιασμό και χαρά τους νεαρούς μπασκετμπολίστες.

Ο κ. Κώτσης Κώστας παρακολούθησε για αρκετή ώρα το προπονητικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ενημέρωσε τα παιδιά για την Εθνική Ομάδα, το Ελληνικό Μπάσκετ και τις επιτυχίες. Τους έδωσε συμβουλές για τον αθλητισμό, το μπάσκετ, την προπόνηση και την αγωνιστική δραστηριότητα και φυσικά δεν παρέλειψε να αφιερώσει αρκετό χρόνο για συζήτηση απαντώντας σε κάθε ερώτηση των παιδιών. Τέλος παρότρυνε όλα τα παιδιά να δείχνουν αδιάκοπο ζήλο, συνεχή προσπάθεια και συνέπεια στην προπόνηση γιατί τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από αυτή.

Ο κ. Κώτσης Κώστας, από τους κορυφαίους TeamManagerστο Ελληνικό Μπάσκετ, έμεινε έκπληκτος από τις γνώσεις των μικρών αθλητών γύρω από το μπάσκετ και τους συνεχάρη όλους, τόσο τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα προπονήσεων (Basketball Extended Summer Training Programme) όσο και το προπονητικό team για την εξαιρετική δουλειά τους και τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιάδα Παπάγου για το εγχείρημα και την υλοποίηση του προγράμματος.

Ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση, καλή επιτυχία για τη νέα αθλητική σεζόν και τους υπενθύμισε να παρακολουθούν την Εθνική Ομάδα όλο το καλοκαίρι εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.