Όπως ανακοίνωσε η ίδια με επίσημη ανακοίνωσή της την Τρίτη (5/10), η ΕΟΚ προέβη ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου και την τότε συνεδρίαση του ΔΣ της στη στελέχωση των Επιτροπών πρωταθλημάτων και μεταγραφών.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολόπουλος θα είναι ο πρόεδρος της πρώτης, ενώ ορίστηκαν ακόμα και οι επί μέρους αναθέσεις των εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 30/9 στελεχώθηκαν οι επιτροπές πρωταθλημάτων και μεταγραφών της ομοσπονδίας.

Στην επιτροπή πρωταθλημάτων, πρόεδρος είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και μέλη ο Τάσος Δελημπαλταδάκης υπεύθυνος για την Α2, ο Λάμπρος Τάκης για τη Β’ Εθνική, ο Δημήτρης Ευαγγέλου για τη Γ’ Εθνική, ο Χρήστος Βασιλειάδης για την Α1 Γυναικών και η Άννυ Κωνσταντινίδου για την Α2 Γυναικών.

Αποφασίστηκε ακόμα και η σύσταση επιτροπής για τη συνεργασία με τις τοπικές ενώσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων που παρουσιάζονται, αποτελούμενη από τους Νίκο Νικολόπουλο, Βασίλη Ντάκουρη, Λάμπρο Τάκη και Τρύφωνα Δίτσιο.

Η επιτροπή μεταγραφών αποτελείται από τους Νίκο Νικολόπουλο, Γιάννη Ηλιόπουλο, Βασίλη Ντάκουρη, Γιώργο Κόνιαρη και Ντίνο Σβερκούνο»

Tags:
ΕΟΚ