Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κάνει πράξη τα λεγόμενά της, όσον αφορά στα έξοδα των αγώνων, που σχετίζονται με τις μπασκετικές κατηγορίες U18 σε Άνδρες και Γυναίκες.

Η ΕΟΚ θα καλύψει τα έξοδα για διαιτητές και κριτές στα συγκεκριμένα παιχνίδια, κάτι που θα εφαρμοστεί επισήμως από την 1η Απριλίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αναφέρει:

«Η υλοποίηση μιας σημαντικής δέσμευσης που είχε αναλάβει η διοίκηση της ΕΟΚ αρχίζει από την 1η Απριλίου προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στα σωματεία για τη λειτουργία τους και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη του αθλήματος.

Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τα έξοδα αγώνων αγοριών και κοριτσιών U18 για διαιτητές και κριτές, θα επιβαρύνουν την ΕΟΚ.

Πέραν αυτού, ανακοινώθηκαν και νέες ελαφρύνσεις για τα σωματεία που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας των ενώσεων, όπως η κατάργηση των παράβολων δημιουργώντας συνολικά ένα πολύ μεγάλο πακέτο απαλλαγής κόστους.

Ο νέος τρόπος λειτουργίας του συστήματος αναλύθηκε διεξοδικά χθες (15/3) από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο στους προέδρους των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών στην πολύωρη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.»

Tags:
ΕΟΚ