Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι εδώ και 2 ημέρες ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ, μετά την άνετη επικράτησή του στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου, και σήμερα κατάφερε να συγκροτήσει το ΔΣ της επόμενης μέρας της Ομοσπονδίας.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ανέφερε μέσω της παράταξής του «Δώσε Πάσα» πως το όραμά του επιτέλους λαμβάνει σάρκα και οστά, με το δύσκολο ταξίδι της διάσωσης του ελληνικού μπάσκετ να αποτελεί τον επόμενο -πολύ πιο δύσκολο- στόχο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ταξίδι για το μπάσκετ που θέλουμε ξεκινά.

Μετά από 20 μήνες παρουσίασης του προγράμματος της πρωτοβουλίας «Δώσε Πάσα», χιλιάδες -κυριολεκτικά- συναντήσεις των ανθρώπων της με σωματεία ανά την Επικράτεια, 180 σχόλια επισκεπτών στο site και μια ισχυρή εντολή για αλλαγή, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου, ο κύκλος του «www.dwsepasa.gr» ολοκληρώνεται.

Ακούσαμε τον κόσμο του μπάσκετ, δώσαμε τον λόγο στους πρωταγωνιστές του, τους παράγοντες που με μεράκι κρατούν όρθιο το άθλημα και μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της πρωτοβουλίας “Δώσε Πάσα”. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους.

Πλέον ξεκινά το δύσκολο μέρος για αυτό το ταξίδι, η αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ. Στόχος δύσκολος, στόχος απαιτητικός, στόχος που μπορεί να υλοποιηθεί μόνο μέσω συνεργασίας και ενότητας.

Δεν υπάρχουν εμείς κι εσείς σε αυτόν τον αγώνα. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές και στεγανά. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ. Και αυτούς θέλουμε να τους ενώσουμε, να τους εμπνεύσουμε και να τους βοηθήσουμε, για να επιτύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας. Το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και μας αξίζει».