Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Σύμβουλος στις επερχόμενες Εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κύριος Δημήτρης Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με μέλη του ΠΣΑΚ μέσω διαδικτυακής σύσκεψης, όπου και συνομίλησαν για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό μπάσκετ.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Σύμβουλος:

«Ο κ. Δημητρης Αγγελόπουλος από την αρχή της παραγοντικής του πορείας έχει αποδείξει την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφει προς τους αθλητές που είναι ο πραγματικός πυρήνας του μπάσκετ. Ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Σύμβουλος για τις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ είχε διαδικτυακή συνάντηση χθες με το προεδρείο του ΠΣΑΚ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών).

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Λίνος Χρυσικόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής, Κώστας Αλεξανδρίδης, σε μία άκρως παραγωγική συζήτηση αντάλλαξαν απόψεις και άκουσαν προσεκτικά τις απόψεις και τις ιδέες του κ. Αγγελόπουλου για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους και τα πράγματα που χρήζουν άμεσης βελτίωσης αρχής γενομένης από το επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε εξαιρετικό κλίμα με όλους να συμφωνούν ότι ανεξαρτήτως προσώπων η επόμενη ημέρα θα πρέπει να διασφαλίζει την υγεία των αθλητών. Ο κ. Αγγελόπουλος απέδειξε ότι αφουγκράζεται πλήρως τους προβληματισμούς των παικτών και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να πράττει τα μέγιστα για να προστατέψει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος!!!»