Ο All star του ΝΒΑ Domandas Sabonis, μίλησε στην Cosmote TV, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Γιώργο Πρίντεζη ,όσο και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το ντεμπούτο μου στην EuroLeague έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν 16-17 ετών. Θυμάμαι τους φιλάθλους και πόσο τρελοί γίνονταν. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό θυμάμαι να έχω καρφώσει και να φωνάζω προς τη πλευρά των οπαδών. Άρχισαν να γίνονται τρελά τα πράγματα, ενώ οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν να μην προκαλώ».

Για τον forwatd του Ολυμπιακού είπε: «Eίναι ένας θρύλος στην Ευρώπη και ένας σπουδαίος παίκτης, ενώ για τον center του Παναθηναϊκού ανέφερε:  «Πρόκειται για σπουδαίο παίκτη. Πολύ επιδέξιος κοντά στο καλάθι. Τον είδα το καλοκαίρι να αγωνίζεται απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Έδειχνε σε φόρμα, σε καλή κατάσταση. Και οι κινήσεις του. Είχε γίνει πιο γρήγορος και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Τέλος για τον πατέρα  του,  ον θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ Arvydas Sabonis  είπε: «Καμιά φορά βέβαια βλέπω τον ελεύθερο παίκτη και αρχίζω να το σκέφτομαι. Όταν σκέφτομαι λιγότερο για να πασάρω είναι καλύτερα. Δε νομίζω μπορεί να γίνει σύγκριση. Ο πατέρας μου ήταν ένας θρύλος διαφορετικός για την εποχή του. Εγώ είμαι απλά χαρούμενος που παίζω, διασκεδάζω το παιχνίδι, το οποίο αγαπώ και βγαίνω στο γήπεδο για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».