Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό. Ο ΣΕΔΚΑ το έκανε αυτό μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο που ετοίμασε, στο οποίο μέλη του Συνδέσμου, ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους, προκειμένου να μεταφέρουν ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελληνική κοινωνία και φυσικά να ζητήσουν από όλους να μείνουν στα σπίτια τους αυτή την δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΔΚΑ:

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμμετέχει ενεργά στη συλλογική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 Ο Σύνδεσμος από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί στενά την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται, βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές της Καλαθοσφαιρικής Κοινότητας και εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών. Παράλληλα φροντίζει για την πνευματική και σωματική εξάσκηση των Μελών του, με ασφάλεια, ώστε με την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων να εκτελέσουν με επιτυχία για ακόμα μία φορά το λειτούργημα τους.

Τα Μέλη του Συνδέσμου, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μεταφέρουν ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελληνική κοινωνία.

Μένουμε σπίτι, παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. και αποβάλλουμε στα αποδυτήρια τον Covid19.

Καλή δύναμη σε όλους.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΕΔΚΑ