Ο Ανδρέας Πετρόπουλος ανέφερε στο blog του στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με τον επερχόμενο αγώνα του Ιωνικού Νικαίας κόντρα στον Προμηθέα Πατρών στον Πλάτωνα

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog:

«Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν ιδανικό για εμάς, αφού πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, στη Λάρισα. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, όπως φάνηκε και από την τελική διαφορά, κι ελπίζουμε να ήταν απλά μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει.

Φυσικά, θα ήταν τεράστιο λάθος αν το μυαλό μας έμενε εκεί. Έχουμε αφήσει ήδη πίσω αυτή τη νίκη και κοιτάζουμε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα, μια από τις πιο γεμάτες και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε να επαναλάβουμε μια εμφάνιση, όπως αυτή του περασμένου Σαββάτου, και να ξεκινήσουμε από την άμυνα την προσπάθειά μας.

Είναι δεδομένο πως, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε στα εντός έδρας ματς, μας έχει μείνει πικρία που δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη να πετύχουμε την πρώτη νίκη στον Πλάτωνα και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουμε όλα επί 40′ για να φτάσουμε σε αυτή τώρα».