Ο Τάκης Κορωναίος είναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ και φαίνεται ότι η πρόσφατη περιπέτεια υγείας δεν τον λύγισε στο παραμικρό.

Ο μεγάλος Κορωναίος βρέθηκε την Πέμπτη (8/7) στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα, όπου διεξάγεται το Real Madrid Foundation Basketball Clinic. Με πολύ καλή διάθεση και πάντα με το χαμόγελο, συνάντησε παλιούς φίλους και θυμήθηκαν ωραίες ιστορίες. Παράλληλα, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από όσους βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις εκείνη την ώρα.

Στη φωτογραφία ο Τάκης Κορωναίος ανάμεσα στον Γιώργο Γάσπαρη, τον πρόεδρο του Μίλωνα, Μιχάλη Σακελλαρίδη και τον προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Νίκο Καραγιάννη. Με τον πρόεδρο γνωρίζονται πολλά χρόνια. Με τον Γάσπαρη και τον Καραγιάννη υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο, όπου ο Κορωναίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Μάλιστα αν και βρισκόταν προς το τέλος της καριέρας του, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου για δύο συνεχόμενες σεζόν. Και μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Φυσικά η εικόνα του… παντοτινού έφηβου που συνοδεύει τον Κορωναίο συζητήθηκε έντονα από τους παριστάμενους. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμα κι αν τον ταλαιπώρησε μια περιπέτεια υγείας, ο Τάκης παραμένει… νεαρός. Στο σώμα, στη ψυχή και στη διάθεση. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.

Μάλιστα συνομίλησε και με την οικογένεια Χουγκάζ που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα καθώς ο Νίκος είχε να μιλήσει στα παιδιά που έπαιρναν μέρος στο Real Madrid Foundation Basketball Clinic. Δηλαδή εκτός του Νίκου, με τον αδερφό του, Ρόμπερτ και φυσικά με τον πατέρα του, Κρις, ο οποίος επίσης υπήρξε συμπαίκτης του Κορωναίου στον Πανιώνιο.

Ήταν μια υπέροχη εικόνα.