Η ΟΔΚΕ έδειξε έμπρακτα την συμπαράστασή της στην μάχη που δίνουν όλοι και φυσικά τα μέλη του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατά του κορονοϊού.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας προχώρησε στην αγορά ενός ειδικού αναπνευστήρα, τον οποίο παρέδωσε σήμερα (19/5) στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί κι αυτός στη μάχη του ΕΣΥ κατά του κορονοϊού.

Η ΟΔΚΕ τόνισε στην σχετική ανακοίνωση ότι η προσπάθεια της Ομοσπονδίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η ειδική συσκευή παραδόθηκε στον αρμόδιο παραλαβών των κεντρικών αποθηκών του Υπουργείου Υγείας.

Η Ομοσπονδία ευχαρίστησε επίσης όλους τους διαιτητές ενεργούς και μη, αλλά και φίλους και συνεργάτες που συμμετείχαν ανεξαρτήτου ποσού σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Επίσης η ΟΔΚΕ ανέφερε ότι απέδειξε περίτρανα ότι οι Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, είναι μια ενεργή κοινωνική ομάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ:

«Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Η προσπάθεια μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και την Τρίτη 19 Μάιου 2020 παραδόθηκε η συσκευή ΑΝΑΠΝΟΗΣ-ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ,

στον αρμόδιο παραλαβών των κεντρικών αποθηκών του Υπουργείου Υγείας.

Ευχαριστούμε πολύ,

ΟΛΟΥΣ τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ενεργούς και μη, τους φίλους και συνεργάτες που συμμετείχαν ανεξαρτήτου ποσού σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς για τους συνανθρώπους μας.

Αποδείξαμε περίτρανα ότι οι Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, είναι μια ενεργή κοινωνική ομάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.

Και πάλι ευχαριστούμε».

 

Tags:
ΟΔΚΕ