Η αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Τουρκίας έφερε κόσμο στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου των Άνω Λιοσίων, αφού από νωρίς είχαν εξαντληθεί τα εκδιδόμενα εισιτήρια και σίγουρα αν δεν υπήρχαν περιορισμοί, η «δίψα» του κόσμου θα ήταν ακόμα πιο μεγάλη.

Από τη χθεσινή αναμέτρηση, που συνοδεύτηκε με σπουδαία νίκη της «γαλανόλευκης» ομάδας», δεν απουσίασαν οι μπασκετικές φυσιογνωμίες, οι οποίες παρακολούθησαν δια ζώσης τη μάχη της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία.

Από πλευράς Ολυμπιακού το παρόν έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια (αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός) και τον Νίκο Λεπενιώτη (General Manager του συλλόγου).

Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες, Sasha Vezenkov, Shaquille Mc Kissic και Hassan Martin, παρακολούθησαν τις προσπάθειες της Εθνικής, αλλά και αυτές των συμπαικτών τους Παπανικολάου, Σλούκα, Πρίντεζη και Λαρεντζάκη, που φορούσαν τα «γαλανόλευκα».

Το παρόν έδωσε και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, με παρέα τα παιδιά του, σε ένα γήπεδο όπου εργάζεται καθημερινά και το ξέρει καλά, ενώ μερικοί Τούρκοι φίλαθλοι παρακολούθησαν τη δική τους Εθνική ομάδα, κάτι που είχαμε να δούμε χρόνια στις ελληνικές κερκίδες και που ελπίζουμε να επανέλθει άμεσα, αν και σε νοοτροπία είμαστε πολύ πίσω και ο χουλιγκανισμός επιβάλλεται να αφαιρεθεί δια παντός.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την κερκίδα στο χθεσινό παιχνίδι: