Η Εθνική Ελλάδος επιδιώκει να μπει ξανά στο δρόμο των διακρίσεων, κάτι που έχει θέσει ως μεγαλεπήβολο στόχο ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Μετά το ταξίδι των Δήμου Ντικούδη και Νίκου Ζήση στο Μιλγουόκι, όπου συναντήθηκαν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο General Manager Νίκος Ζήσης μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Λιόλιο, είχαν συνάντηση χθες με τον Νικ Καλάθη, για να αναλυθεί και στον play maker της Μπαρτσελόνα, το πλάνο της Εθνικής ομάδας Ανδρών.

Η επίσκεψη στον πρώην άσσο του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, όπου η Μπαρτσελόνα διέμενε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναφέρει:

Τον Νικ Καλάθη επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα με την αφορμή του αγώνα της με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και ο GM της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

Ηταν μία ακόμα δια ζώσης επαφή με διεθνή παίκτη που αγωνίζεται εκτός Ελλάδας, για να συζητηθεί από κοντά το πλάνο που υπάρχει για την Εθνική ομάδα, οι σκέψεις και οι στόχοι, εν όψει των πολλών υποχρεώσεων που υπάρχουν τους προσεχείς μήνες.

Ο Καλάθης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχεδιασμό που υπάρχει και την επιθυμία του να είναι μέλος της προσπάθειας για μία ακόμα φορά, όπως κάνει αδιάκοπα πλέον της μίας δεκαετίας.