Ακόμα ένα σύμμαχο βρήκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών, Βαγγέλης Λιόλιος, εν όψει των επερχομένων εκλογών της ΕΟΚ, που αναμένεται να λάβουν χώρα την 18η ημέρα του Μαρτίου. 

Πιο συγκεκριμένα, η Κάλυμνος, όπως ανακοίνωσε στα προσωπικά της social media, αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια του κυρίου Λιόλιου, αφού νιώθει εφάμιλλη τόσο με το πλάνο του για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ, όσο και με την πορεία του στον χώρο του αθλήματος. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

 

“Η ¨ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ¨ , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στήριξή της στον κ. Βαγγέλη Λιόλιο στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της ΕΟΚ.

Το πλάνο, το σχέδιο και το όραμα που έχει παρουσιάσει, καθώς και η αγάπη και η παρουσία του στον χώρο του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκαν αρκετά για να τον θεωρήσουμε ως την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στην χώρα μας.

Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, θεωρούμε πως έφτασε πλέον η ώρα να γίνει ένα γενναίο βήμα εξέλιξης του αγαπημένου μας αθλήματος”.