Νέες κινήσεις φαίνονται πως πραγματοποιούνται για την ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον coach Γιάννη Παύλου, αλλά και την πρόσληψη του Σωτήρη Νικολαΐδη στην θέση του πρώτου προπονητή, η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Σκληρό ως τεχνικό διευθυντή.

Ο Θωμάς Σκληρός είναι 50 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας των Εσπερίδων της Καλλιθέας, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, η οποία θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Ίκαρου που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας φέτος.

Δείτε την ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας:

«Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Σκληρό, ο οποίος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο των Εσπερίδων στην Α1 γυναικών, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ικάρου, που επανδρώνεται σε όλα τα πόστα με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς οργανισμού που θα αναδείξει το όραμα του συλλόγου σε βάθος χρόνου.

Ο πρόεδρος του Ικάρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, είχαν μία σειρά επαφών μέσα από την οποία προέκυψε ταύτιση απόψεων κι έτσι ο Θωμάς Σκληρός θα αναλάβει να υλοποιήσει μία σειρά νέων και καινοτόμων ιδεών που αφορούν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος -ελέω της πανδημίας-, δεν σταματάει να δουλεύει για την επόμενη ημέρα της ομάδας και γι’ αυτό μέσα από αυτή τη συνεργασία φιλοδοξεί να δει νέες ιδέες να υλοποιούνται και να ανεβάζουν το επίπεδο από τα παιδικοεφηβικά τμήματα μέχρι και το αντρικό».