Οι πρόσφατες κακές καιρικές συνθήκες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα ανάγκασαν την ΕΟΚ να ανακοινώνει το μεσημέρι της Κυριακής (27/2) την αναβολή 3 προγραμματισμένων για σήμερα αγώνων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και ακόμα ένα για τη λίγκα της Α2 Γυναικών.

Η έκτακτη αυτή ματαίωση φυσικά δεν έχει δώσει ακόμα το ελεύθερο στην Ομοσπονδία να βρει διαθέσιμες ημερομηνίες για τη νέα τέλεση των εν λόγω συναντήσεων, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι μεταξύ των Αριδαίας και Αριστοτέλη Φλώρινας ήταν η τελευταία χρονικά αναβολή.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κακοκαιρίας αναβάλλονται οι αγώνες:

*ΓΣ Ολύμπια Λάρισας – ΑΣ Αργοναύτες Αγρινίου, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (3ος Όμιλος), της 27/02/2022.

*ΓΕ Αγρινίου- ΑΟ Τρίκαλα, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος Όμιλος), της 27/02/2022.

*ΓΣ Αγριάς– ΑΕ Καναλακίου Αχέρων, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος Όμιλος), της 27/02/2022.

*ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ της 27/02 για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (5ος όμιλος)».