Το προσεχές Σάββατο (12/3) το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟ Τρικάλων και Σπάρτακο Ιωαννίνων θα κλέψει την παράσταση στην 14η πράξη του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ωστόσο το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ και αυτό φυσικά δεν ευνοεί τη γηπεδούχο ομάδα, που θα είχε μία έξτρα ώθηση από το φίλαθλο κοινό της.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-3 και σε ισοβαθμία με Αλμυρό και Σοφάδες, ενώ άπαντες καταδιώκουν το αήττητο πρωτοπόρο Σπάρτακο, που συνεχίζει ακάθεκτος με 13-0.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο αγώνας ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Σπάρτακος Ιωαννίνων για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος Όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12/3/2022, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄ αριθ. 4/15-12/2021 απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)».