Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν το Αιγάλεω, με τους νεοφώτιστους να επιστρέφουν στα εθνικά πρωταθλήματα και να θέλουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ με στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική. Η αρχή έγινε σήμερα με την απόκτηση του Στέλιου Γκίνη, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, μετά από σερί παρουσιών στο Χαϊδάρι και τη Δάφνη Δαφνίου, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με το Αιγάλεω.

Ο Γκίνης θεωρείται ένας ικανότατος σουτέρ, όντας την περασμένη σεζόν ένας από τους πρώτους σκόρερ της πρώην ομάδας του, ενώ ιδιαίτερη είναι η έφεση που έχει από τα 6,75, το οποίο είναι και το δυνατό του όπλο. Παρά το γεγονός ότι είχε έρθει σε επαφή με αρκετές ομάδες, μιας και αποτελούσε… μήλον της Έριδος, ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στα Δυτικά Προάστια αλλά για χάρη του Αιγάλεω, όντας πλέον μέλος της “παρέας” του Χριστόδουλου Καράβολα.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του “Σίτι”, το οποίο θέλει να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ, το οποίο θα συνεχίσει από εκεί που τελείωσε την περασμένη σεζόν.

Το παράδοξο βέβαια στην μετεγγραφή του Γκίνη είναι το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει αρχικά με τον επίσης νεοφώτιστο Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας. Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους, όμως η πρόταση του Αιγάλεω ήταν πολύ ανώτερη από αυτή του Ιωνικού, με αποτέλεσμα ο σουτέρ να πει το “ναι” στους πρωταθλητές της Α’ ΕΣΚΑ. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι ο Γκίνης είχε φωτογραφηθεί με τη διοίκηση του Ιωνικού, δημιουργώντας έτσι ερωτήματα αναφορικά με τον τελικό του προορισμό.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία: