Φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ο Δήμος Φαλήρου δεν θα ανάψει όπως γίνεται πάντα το “Δέντρο της Αγάπης” ωστόσο το Πέρα έχει τη λύση για τον συνάνθρωπό του.

Πιο συγκεκριμένα το σωματείο του Πέρα αποφάσισε να προσφέρει στους ανθρώπους της περιοχής που το έχουν ανάγκη, με το να προσφέρουν τρόφιμα στο Δήμο του Φαλήρου.

Δείτε τη δημοσίευση του Πέρα:

«Προς: Πρόεδρο, Διοικητικό Συμβούλιο, Αθλητές και Προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα,
Το άναμμα του ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, όπως κάθε χρόνο, σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και παράλληλα αποτελεί και σημαντική δράση στήριξης του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και Συσσιτίου.
Η κεντρική εορταστική εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος για αυτό σας παρακαλούμε σε αυτή την πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή όπως γνωστοποιηθεί η σημαντική αυτή δράση αλληλεγγύης και προσφοράς, με κάθε δυνατό τρόπο στους μαθητές σας και στους γονείς τους.
Στο ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, μπορούν να προσφέρουν όλοι από τις 4 Δεκεμβρίου (και ώρες 11:00-13:00 & 17:00-19:00), παραδίδοντας τα τρόφιμα τους στους εθελοντές μας που θα βρίσκονται στον χώρο, ακολουθώντας τις οδηγίες για τον περιορισμό της διάδοσης του covid -19 και κλείνοντας εκ των προτέρων ραντεβού με το Γραφείο Παιδείας (210.9815323).
Παράλληλα και λόγω των ειδικών συνθηκών λόγω κορωνοϊού, θα θέλαμε να γίνει γνωστό σε όλους, ότι εφόσον το επιθυμεί κάποιος, υπάλληλοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ή εθελοντές μπορούν να παραλαμβάνουν την προσφορά αγάπης από το σπίτι ή τον χώρο που θα μας υποδειχθεί, κατόπιν ραντεβού το οποίο επίσης θα κλείνεται με το Γραφείο Παιδείας (210.9815323).
Με εκτίμηση και τις ευχές μας
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικών Δομών
ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ == Προς: Πρόεδρο, Διοικητικό Συμβούλιο, Αθλητές και Προπονητές του Αθλητικού…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Πέρα στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020