Σε μία πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Σφήκα Αμαλιάδας, αφού ανακοίνωσε σήμερα τον Ανδρέα Μπεκρή.

Ο 27χρονος guard-forward αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Κόροιβο Αμαλιάδας και σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ έχει περάσει από Κομοτηνή και Κεραυνό Αιγίου.

Αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Βασίλη Νιπεργιάλη και θα επωμιστεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα της Ηλείας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

Μια μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός για τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.Ο Αμαλιαδίτης καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Μπεκρής ανήκει και τυπικά πλέον στον ΑΣΣΑ. Ο Ανδρέας Μπεκρής έχει πλούσια διαδρομή στον χώρο αφού έχει αγωνιστεί στην BASKET LEAGUE και στην Α2 με τα χρώματα του Κοροίβου, στην Β Εθνική με την Κομοτηνή και στην Γ Εθνική με τον Κεραυνό Αιγίου .

Είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.92. Αγωνίζεται και στις τρεις περιφερειακές θέσεις με την ίδια ευκολία . Αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και να βοηθήσει πολύ τη νέα προσπάθεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .

Ο Ανδρέας Μπεκρής δήλωσε:

“Είμαι παρα πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του συλλόγου ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με μια ομάδα της πόλης μου , πράγμα που μου δίνει επιπλέον κίνητρο για την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου που είναι να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία .

Με τον coach Νιπεργιαλη έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και είναι ένας από τους ανθρώπους που με έκαναν να αγαπήσω το άθλημα και μου έδειξε ότι με σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις όλους τους στόχους σου .

Είμαστε μια νέα ομάδα που με προπόνηση μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε στη Β εθνική . Είμαστε ενωμένοι και αυτό που θα βλέπει ο κόσμος από εμάς είναι μια ομάδα να παλεύει γεμάτη ενέργεια . Θελουμε τον κόσμο της πόλης μαζί μας γιατί αυτό μας δίνει επιπλέον δύναμη !”