Η Ένωση Ιλίου, προτού ξεκινήσει την υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού, επιθυμεί να διατηρήσει το βασικό της «κορμό», ώστε να διεκδικήσει για ακόμη μία φορά, την επάνοδό της στη Β’ Εθνική. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, λίγο μετά την πρόσληψη του Γιάννη Καράμπελα ως νέου της τεχνικού, φρόντισε να κρατήσει δίπλα του τον Γιάννη Καναρέλη, ενώ στο ρόστερ της θα παραμείνει ο Ταξιάρχης Στρατομήτρος, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» του προπονητή του.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου μετά την απόκτηση του Χρήστου Σκαλωμένου και την ανανέωση των Άρη Φούντα και Λεωνίδα Βαϊδάκη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ταξιάρχη Στρατομήτρο για 3η συνεχόμενη σεζόν. Ο Ταξιάρχης Στρατομήτρος έχει υπάρξει αθλητής του συλλόγου και τις δύο προηγούμενες φορές που η ομάδα μας κέρδισε την άνοδο της από την Γ΄ εθνική κατηγορία και αναμένεται να έχει και πάλι σημαντική συμβολή στην επίτευξη των εφετινών στόχων της ομάδας.

O Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή καλαθοσφαίρισης Γιάννη Καναρέλη, ο οποίος συνεχίζει το επιτυχημένο έργο του στον σύλλογο μας ως προπονητής του Εφηβικού τμήματος, καθώς και των ακαδημιών του συλλόγου».