Ο Πρωτέας Γρεβενών έκανε δυο πολύ σημαντικές προσθήκες στην προσπάθειά του να παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο σύλλογος των Γρεβενών έκλεισε δυο παίκτες που όχι μόνο ξέρουν καλά ο ένας τον άλλο. Επαιζαν μαζί στην Λασσάνη  Κοζάνης παλαιότερα και πέρσι ήταν πάλι μαζί στην Ελίμεια στην Β’ Εθνική. Ο λόγος για τους Σωτήρη Μακρή και Γιάννη Μαλούτα, οι οποίοι αποχαιρέτησαν την Ελίμεια και ανήκουν πλέον στον Πρωτέα.

Ο 35χρονος φόργουορντ (παίζει στο «3» και στο «4»), Σωτήρης Μακρής είχε πέρσι μ.ο. 11,6 πόντους και ο 29χρονος γκαρντ, Γιάννης Μαλούτας είχε 11,2 πόντους.

Ο πολύπειρος Μακρής, ξεκίνησε από την Λασσάνη Κοζάνης, πέρασε από τους Διόσκουρους και στην φετινή σεζόν ήταν στην Ελίμεια.

Από την Λασσάνη Κοζάνης ξεκίνησε και ο Μαλούτας, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Αργοναύτες, Μακεδονικό, Διόσκουρους και φέτος ήταν κι αυτός όπως ο Μακρής στην Ελίμεια.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Γρεβενών, Χαράλαμπος Πενλίδης, μίλησε για τα νέα αποκτήματα του Πρωτέα στο «Star-fm.gr» και τόνισε πως οι δύο παίκτες θα προσφέρουν πολλά στην πορεία της ομάδας, την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το παρόν στις… υπογραφές των δυο νέων αποκτημάτων της ομάδας έδωσε η διοίκηση, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Στέλιος Συλλάκος.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην σελίδα

https://aetos-grevena.blogspot.com/2018/06/o.html?m=1