«Πύρινο» μήνυμα κατά πάντων στην ΕΟΚ και την προσωρινή της διοίκηση απέστειλε ο πρόεδρος του ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι ενέργειες με τα γεμίσματα των ομίλων σε Β‘ και Γ’ Εθνική είναι «παρασκηνιακές κινήσεις χωρίς ίχνος διαφάνειας».

Ταυτόχρονα, έδωσε ένα μήνυμα ανατροπής του σκηνικού, με τους αγνούς υποστηρικτές του μπάσκετ να μη λυγίζουν και να μην κάθονται άπραγοι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δυστυχώς σήμερα , κάποιοι στην ΕΟΚ απέδειξαν για μια ακόμα φορά γιατί αποτελούν ότι χειρότερο υπήρξε στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ !

Έχω περισσότερα από 40 χρόνια διοικητικής εμπειρίας στο άθλημα και όσα γίνονται από τους κυρίους που αποτελούν την προσωρινή διοίκηση με κάνουν να ντρέπομαι !

Κρυπτόμενοι , με ενέργειες του παρασκηνίου , δίχως διαφάνεια και ψευδόμενοι αποχαιρετούν το Ελληνικό μπάσκετ με παρατυπίες , εξυπηρετήσεις ημετέρων και μαζί με τον εκλεκτό τους υποψήφιο, ο οποίος κινείται λες και του ανήκει το άθλημα, νομίζουν ότι κάτι καταφέρνουν ενώ ουσιαστικά γελοιοποιούνται !!!

Τα κόκαλα του Πέτρου Καπαγέρωφ, του Ανδρέα Μιαούλη , του Γιώργου Κολοκύθα και πολλών άλλων θα τρίζουν ! Ευτυχώς σε λίγο καιρό θα αποτελούν θλιβερό παρελθόν ! Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια όλων των αγνών αγωνιστών του Ελληνικού μπάσκετ θα νικήσουν σύντομα γιατί όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει και οριστικά θα τους βάλει στο περιθώριο .

Λυπάμαι για την κατάντια και το τέλος τους ! Ειλικρινά όσα γράφω δεν αφορούν κάποια διένεξη , δικιά μου η του Μίλωνα με την προσωρινή διοίκηση , υπερβαίνουν τον σύλλογο και έχουν να κάνουν με την ίδια την ύπαρξη του αθλήματος . Κανένας από αυτούς δεν είναι το μπάσκετ ! Το μπάσκετ είμαστε όλοι εμείς οι ερασιτέχνες παράγοντες που δεν έχουμε ούτε οικονομική επιφάνεια, ούτε πλάτες και γι αυτό μπορούμε να μιλαμε ελεύθερα και να στηλιτεύουμε τις μεθοδεύσεις και τις παρατυπίες !

Δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα . Θα προασπίσουμε κάθε έννομο συμφέρον των σωματείων ,και το ίδιο το άθλημα θα τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει πολύ σύντομα !!!»