Τα προβλήματα και κυρίως οικονομικά που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού στα σωματεία, ερασιτεχνικά και μη εξακολουθούν να υφίστανται. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σωματεία που γεμίζουν χαρά και “ελπίδα” τους αθλητές τους, καθώς στέκονται δίπλα τους σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο για όλον τον αθλητισμό. Ένα από αυτά είναι ο Μίλωνας.

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, ο Μίλωνας ανήκει στα ελάχιστα σωματεία που έδειξαν τη στήριξή τους προς τους αθλητές και τα στελέχη του και μάλιστα εμπράκτως. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος από τη Νέα Σμύρνη διευθέτησε όλες του τις οικονομικές υποχρεώσεις προς όλους τους παίκτες της ανδρικής του ομάδας και εκείνοι μέσω των δυο αρχηγών, Νίκου Ψυλέα και Νίκου Πέττα εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για το γεγονός αυτό.

Δείτε την ανακοίνωση των παικτών του Μίλωνα:

“Σήμερα, ο αθλητισμός βρίσκεται στο σημείο μηδέν, με τους αθλητές να είναι αδρανείς και μπροστά στο φάσμα της αβεβαιότητας, τα σωματεία να βρίσκονται στο χείλος της διάλυσης, με τις ακαδημίες κλειστές και το άθλημά μας να περνά τις πιο δύσκολες ώρες της επιβίωσής του.

Μέσα σε αυτό το το πλαίσιο, η αισιοδοξία και η ελπίδα συνεχίζουν να υφίστανται όταν υπάρχουν σωματεία σαν τον Μίλωνα που κοσμούν το άθλημα και λειτουργούν σαν οικογένεια και πρότυπο στην πράξη, όχι στα λόγια. Και ενώ όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Μίλωνας πλήττεται σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο, οι άνθρωποι του συλλόγου απέδειξαν για ακόμη μια φορά γιατί ο Μίλωνας είναι ένας ξεχωριστός Οργανισμός και είναι ευτυχία να είσαι μέλος του.

Ο Μίλωνας λοιπόν και δίχως να τον υποχρεώνει κανείς πλήρωσε κανονικά σήμερα τον τρέχοντα μισθό σε αθλητές και στελέχη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους της ομάδας, τη διοίκηση του Μίλωνα και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μιχάλη Σακελλαρίδη και τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο που τρέχουν το σύλλογο με επαγγελματισμό, όραμα και συνέπεια που ακόμη και ομάδες της Basket League θα ζήλευαν. Με την ελπίδα να επανέλθουμε για προπονήσεις όλοι μας ,άμεσα και ασφαλείς, στα γήπεδα ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλη την οικογένεια του Μίλωνα και φυσικά του μπάσκετ.

Eκ μέρους της ομάδας
Νίκος Ψυλέας
Νίκος Πετάς”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Η ανακοίνωση των αθλητών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα. #milonbc

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΝΣ “Ο Μίλων” στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020