Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει με προσοχή τις κινήσεις του, ώστε να παρουσιαστεί δυνατός στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με σκοπό το σταδιακό προβιβασμό στις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες. Οι πρωτοβουλίες για τους Κρητικούς, έχουν ληφθεί από μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι απαρτίζουν την επιτροπή μπάσκετ, που συναντήθηκε σήμερα (20/7) με τον Ερασιτέχνη, για να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σε αυτή την επιτροπή, προστέθηκε σήμερα και ο Σωτήρης Καταρτζόγλου, με τα αποτελέσματα στην αναζήτηση οικονομικών πόρων, αλλά και των προσώπων που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, να έρχονται άμεσα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ «τρέχει» τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, με στόχο τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις πρωτοβουλίες αυτές, βρέθηκαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και είχαν μια συνάντηση γνωριμίας με το διοικητικό συμβούλιο, ενημερώνοντας για τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων, μέσα από χορηγίες, ώστε το μπάσκετ του ΟΦΗ να μπορέσει να επιστρέψει  στις Εθνικές κατηγορίες.

Τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, που απαρτίζουν μέχρι στιγμής την προσπάθεια που γίνεται, αποτελούνται από τους Συμμεών Καμπάκα, Τάκη Χωραίτη, Θωμά Καρβούνη, Δημήτρη Πασπαδάκη, ενώ νέο μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ είναι ο Σωτήρης Καταρτζόγλου.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ με τον Γιάννη Κόκκινο, ο οποίος θα είναι προπονητής του ΟΦΗ τη νέα περίοδο, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ».