Μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας σύμφωνα με την ΕΟΚ, η ομάδα του Παπάδου Γέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου και πλέον σκέφτεται το μέλλον της στις εθνικές κατηγορίες. 

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ που συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ανακοινώνει ότι οι πρωταθλήτριες ομάδες ανδρών ΑΠΣ Παπάδος Γέρας και γυναικών Θησέας Παναγιούδας ανέρχονται στη Γ’ Εθνική Ανδρών και Α2 Εθνική Γυναικών.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου συγχαίρει τα σωματεία για την άνοδό τους και εύχεται το δύσκολο ταξίδι στα εθνικά πρωταθλήματα να φέρει εμπειρίες, ανάπτυξη και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων προς όφελος της σωστής καλλιέργειας της καλαθοσφαίρισης στη Λέσβο. Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου θα βρίσκεται στο πλευρό των σωματείων ώστε όλοι μαζί να χαρούμε το αγαπημένο μας άθλημα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Κ. για την ανταπόκρισή του στο δίκαιο αίτημα της ΤΕ Λέσβου”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: