Ο Γενικός Γραμματέας του Μίλωνα, Κώστας Ασημακόπουλος, θα έχει τον ρόλο του Υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων, μετά την χθεσινή συνεδρίαση, η οποία απέφερε την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα.

Ο Ασημακόπουλος με αφορμή τον δικό του ρόλο και φυσικά τη «νέα εποχή» στο ελληνικό μπάσκετ υπό την προεδρία πλέον του Βαγγέλη Λιόλιου, ανέφερε σε ανάρτηση του:

«Με σκληρή δουλειά, επιμονή και προσήλωση στον στόχο.

Καλή αρχή σε αυτή τη νέα εποχή και το μόνο σίγουρο είναι πως η συνεργασία και η συμμετοχή ολων όσων αγαπούν το άθλημα αποτελεί εχέγγυο για την εθνική προσπάθεια.

Απο τον ρόλο μου ως Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Hellenic BasketBall Federation  καθώς και εκπρόσωπος στον ΕΣΑΚΕ θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυναμεις και με ομαδικότητα να συμβάλλω στην αναγέννηση του εθνικού μας αθλήματος.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο και τα μέλη του ΔΣ της Hellenic BasketBall Federation για την εμπιστοσύνη τους για τον συγκεκριμένο ρολο. Αποτελεί μεγαλη τιμή και ακομη μεγαλύτερη ευθύνη για εμένα.

Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται rebranding, πρέπει να συνδεθει ξανά με την κοινωνία, να ξανασυστησουμε το αθλημα, να το επαναφέρουμε στο επίκεντρο της δημόσιας σφαίρας και να ωθησουμε τα παιδιά να γεμίσουν τα γήπεδα με μια μπάλα στο χερι, ενισχύοντας παράλληλα το πλέον ζωντανό κυτταρο του μπασκετ, τα ερασιτεχνικά σωματεία επενδύοντας στην εξωστρέφεια. Παράλληλα και καθώς το επαγγελματικό μπάσκετ ειναι αναπόσπαστος και κρίσιμος πυλώνας του αθλήματος, να εγκαινιάσουμε μια νεα εποχή ουσιαστικής συνεργασίας, εμπιστοσύνης με τον ΕΣΑΚΕ, με κοινο στόχο την προώθηση και ανάπτυξη του μπάσκετ. Δυσκολα εγχείρηματα αλλα με εργατικότητα, ομαδικότητα και επιμονή πρέπει να τα καταφέρουμε, για το μπάσκετ που οραματιζομαστε ολοι.»