«Ανεξαρτητοποιήθηκε» ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας και υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ, Δημήτρης Αγγελόπουλος, άλλαξε στάση και ανακοίνωσε ότι θα κατέβει τελικά ανεξάρτητος και όχι με την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Αγγελόπουλου:

«Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι μεγάλη κι αυτό έχει αποδειχτεί με πράξεις μέσα στα χρόνια.

Θα ήθελα σήμερα να εκφράσω τη μεγάλη μου ανησυχία για το μέλλον του αθλήματος. Ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα δεν έκανα συμβιβασμούς για το άθλημα που λατρεύω και για το οποίο έχω δώσει τη ψυχή, τον χρόνο και πολλά χρήματα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Αντιλαμβανόμενος ότι η φιλοσοφία και τα όνειρα μας με τον Βαγγέλη Λιόλιο έχουν αποκλίσεις, θα ήθελα να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου στις ερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας!

Παράλληλα, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους, καθώς οι επόμενες εκλογές είναι οι σοβαρότερες στην ιστορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αλλά και γενικά για το μέλλον του μπάσκετ.

Ελπίζω ο καθένας από εσάς τους προέδρους -που τόσο  αγάπατε αυτό το άθλημα- να αναλογιστεί με σύνεση και αίσθημα ευθύνης, κυρίως ποιους συμβούλους θα επιλέξει για να τραβήξουν στην πλάτη τους αυτό το οικοδόμημα. Μην δεχθείτε λίστες με υποψηφίους που στην επόμενη ημέρα θα λένε μόνο «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ψηφίστε τους καλύτερους/προσωπικότητες σε όποια παράταξη κι αν ανήκουν, γιατί το μέλλον δεν είναι ο επόμενος πρόεδρος αλλά οι επόμενοι σύμβουλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Από την πλευρά μου, θα είμαι παρών είτε εκλεγώ, είτε όχι και θα βρίσκομαι στη διάθεση του επόμενου προέδρου γιατί πρέπει όλοι χωρίς εγωισμούς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη σωτηρία του μπάσκετ».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι μεγάλη κι αυτό έχει αποδειχτεί με πράξεις μέσα στα χρόνια. Θα ήθελα σήμερα να εκφράσω…

Δημοσιεύτηκε από Δημητρης Αγγελόπουλος στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021