Σφοδρή ανακοίνωση-απάντηση στην ανακοίνωση του Ναυάρχου Βότση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο φινάλε της κρίσιμης για την άνοδο στη Β’ Εθνική από τον 5ο όμιλο της Γ’ αναμέτρησης με τη ΔΕΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (6/3) εξέδωσε την Τρίτη (8/3) η Καστοριά, η οποία σχολίασε τα τεκταινόμενα στη μεταξύ τους συνάντηση μερικές βδομάδες πριν, όταν και πάλι οι διαιτητικές αποφάσεις -σύμφωνα με την ομάδα της βόρειας Ελλάδας- επηρέασαν την έκβαση.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ναύαρχο Βότση στις 20/2 είχε προχωρήσει σε επιστολή διαμαρτυρίας προς ΚΕΔ και Επιτροπή Πρωταθλημάτων ΕΟΚ για αλλοίωση αποτελέσματος λόγω της κάκιστης διαιτησίας των κ.κ. Χατζημπαλίδη και Γκέκα.

Σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο των παραπάνω κι ακολουθώντας τη νόμιμη οδό, δεν προχωρήσαμε σε δημοσιοποίηση της καταγγελίας στα ΜΜΕ.

Σήμερα όμως και μετά την ανακοίνωση του Ναύαρχου Βότση για τη διαιτησία στον αγώνα Ναύαρχος Βότσης – ΔΕΚΑ, αναγκαζόμαστε να το κάνουμε.

Ενδεικτικά στο επισυναπτόμενο βίντεο 13΄΄ υπάρχουν οι δύο φάσεις στις οποίες, ο αθλητής μας Βλάχος Μιχάλης (Νο 9) ο οποίος μέχρι τις αρχές του 2ου ημιχρόνου ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, δέχεται δύο τεχνικές ποινές για flopping και αποβάλλεται παντελώς αναίτια.

Αυτό μεταξύ άλλων, είχε σαν αποτέλεσμα την ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος προς όφελος του Ναύαρχου Βότση.

Το πρόβλημα των κακών διαιτησιών είναι μεγάλο, όμως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…»