Σε ακόμα ένα συναρπαστικό παιχνίδι του 2ου ομίλου της Γ’Εθνικής κατηγορίας, ο ΕΦΑΟΖ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη ΦΕΑ με 90-85. Η νίκη αυτή κρατάει τους γηπεδούχους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-4, ενώ η ΦΕΑ πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 7-7. Ο προπονητής των φιλοξενουμένων Αλέξης Καραντζάς όμως έχει αρκετά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης κυρίους Ορφανό Ιορδ.και Σιδέρη.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΦΕΑ:

«Ευχαριστούμε τους κύριους Ορφανό Ιορδ και Σιδερη για το σημερινό.. μας κάνετε καλύτερους. Μας δίνετε κίνητρο. Προσωπικά δεν έπεσα από τα σύννεφα, το περίμενα από την Τρίτη το βράδυ.
ΥΓ. Αυτό με τις κληρώσεις ορισμούς κάθε Τρίτη καλό είναι να αλλάξει λίγο.. Τόσα μεγάλα ματς που κρίνουν άνοδο από τη Γ εθνική με 2 διαιτητές( αντί 3… Όπως είναι παντού πλέον και στην Α εσκα ) μικροτερης εμβέλειας, ικανότητας ,εμπειρίας σχεδόν πάντα.. διαιτητές που παίζουν με τα νεύρα μας μονίμως, χαμηλότερου επιπέδου από αυτό που σφυρίζουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συγχαρητήρια στα παιδιά του φιλαθλητικου για το καταπληκτικό ματς που έγινε. Πολύ καλή ομάδα,μπορούν και μόνοι τους..
ΥΓ. Προσωπικές απόψεις εκφράζω. Όποιος έχει απορίες. Ας επικοινωνήσει μαζί μου».